5 Menő Videojáték Tetoválás

Annyira imádod a videojátékokat, hogy még egy tetoválást is szeretnél, de nem tudod milyet lenne érdemes választani? Ne kapkodd el a döntést, hiszen temérdek nagyszerű lehetőség közül válogathatsz, és jól eséllyel akadnak köztük olyanok is, amikre talán még nem is gondoltál. Összegyűjtöttünk öt menő videojáték tetoválást, amelyeket között biztosan találni fogsz neked tetsző alkotásokat is.

Assassin’s Creed tetoválás

Ha nagy rajongója vagy a videojátékoknak, akkor már biztosan ismered az Assassin’s Creed-sorozatot, sőt, talán az egyik kedvenced is. Ebben az esetben kiváló döntés a játék jól ismert logója, amelyet több millióan ismernek világszerte. Ha ezt meglátják az utcán, biztosan számíthatsz elismerő szavakra más rajongóktól, sőt akár még olyan emberektől is, akik alapvetően nem játszanak túl sokat.

Fallout tetoválás

A Fallout nem csupán az egyik legnépszerűbb videojáték-sorozat manapság, de a tetoválások kedvelőinek is jó alapanyag. A játéknak sok ikonikus karaktert és illusztrációt köszönhetünk, amelyek nagyon jól mutatnak tetoválásként is. Akkor is jó választás, ha valamilyen egyszerűbb alkotásra vágysz, de a képen látható komolyabb művek is egyre népszerűbbek a rajongók körében.

BioShock tetoválás

A BioShock rengeteg elkötelezett rajongót szerzett 2007 óta, amelyet az is jól mutat, hogy egyre több BioShock tetoválást találni az interneten. Ezen az alkotáson a híres Big Sister és Little Sister szerepel, akiket a második részben lehetett együtt látni.

Kontrolleres tetoválás


Van kedvenc konzolod, aminek sok szép emléket köszönhetsz? Akkor jó választás annak kontrollerét magadra tetováltatnod, legyen az Xbox,
PlayStation vagy a képen látható Nintendo vezérlő.

Angry Birds tetoválás


A főként mobiljátékok kedvelőinek körében elterjedt Angry Birds temérdek lehetőséget biztosít arra, hogy legyen egy aranyos tetoválásod.